Кориця в паличках
- Немає в наявності
35 ₴/100 г
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Кориця — одна з найпопулярніших у кулінарії спецій. Її додають у різні десерти, шоколад, печиво, пироги, солодощі, чай, каву та алкогольні напої, а також консервацію та фруктові, грибні та м'ясні маринади. Корицю часто додають у різні суміші сухих прянощів. У східних країнах її додають у холодні та гарячі страви з м'яса та птиці, супи, плов та інші страви. У європейській і американській кухнях корицю використовують як добавку в каші, фруктові та овочеві салати.
У медицині й ароматерапії широко застосовують ефірну олію, отриману з кориці. Зокрема, ефірна олія кориці є одним з основних компонентів у ліках від застуди, також її додають до зігрівальних мазей і ліків від захворювань шлунково-кишкового тракту.
Учені довели, що регулярне вживання кориці покращує засвоюваність цукру та знижує рівень глюкози, тригліцеридів і «поганого» холестерину в крові, що особливо важливо у разі цукрового діабету.
Крім того, кориця сприяє підвищенню апетиту та нормалізації роботи травної системи, стимулює роботу печінки, нирок і жовчного міхура, підвищує працездатність, зміцнює нервову систему, покращує настрій і допомагає боротися з депресією, має антисептичну, протибактеріальну, жарознижувальну та сечогінну дію.
У парфумерній промисловості ефірна олія кориці додають до складу парфумів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Тип спецій | Кориця |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
Тип | Вагові |
- Ціна: 35 ₴/100 г