Сухофрукти, цукати
Сухофрукти - висушені природним шляхом або в дегідратор фрукти або ягоди. Якщо все зробити правильно, у продукті залишається 18-30% вологи та маса корисних речовин: вітаміни (крім вітаміну С, оскільки більша його частина губиться), мінеральні елементи
Цукати – це ягоди, шматочки фруктів або овочів, які були виварені у цукровому сиропі, а потім висушені. В ході обробки фруктів, ягід та овочів більшість їх корисних компонентів зберігається. Тому в цукатах завжди є клітковина, рослинні білки, органічні кислоти, вітаміни, мінерали та інші поживні речовини, які містилися в аналогічному необробленому продукті.
Завдяки великій кількості цукру цукати заповнюють організм глюкозою і вуглеводами, насичуючи його, цим, енергією.
Цукати – це ягоди, шматочки фруктів або овочів, які були виварені у цукровому сиропі, а потім висушені. В ході обробки фруктів, ягід та овочів більшість їх корисних компонентів зберігається. Тому в цукатах завжди є клітковина, рослинні білки, органічні кислоти, вітаміни, мінерали та інші поживні речовини, які містилися в аналогічному необробленому продукті.
Завдяки великій кількості цукру цукати заповнюють організм глюкозою і вуглеводами, насичуючи його, цим, енергією.