Натуральний і екологічно чистий продукт з сонячного Узбекистану.
Поживна цінність 100 г продукту:
- - Білки - 5,2 г
- - Жири - 0,5 г
- - Вуглеводи - 55,0 г
- - Енергетична цінність - 234 ккал
Курага за вмістом вітамінів значно поступається свіжим плодам абрикоса, але за складом мікро - і макроелементів стоїть на щабель вище. У неї входять вітаміни: А, В1, В2, С, РР; мінерали: калій, кальцій, магній, натрій, фосфор, залізо; клітковина, жирні і органічні кислоти.
Дієтологи радять щодня вживати курагу (4-5 шт.) В осінньо-весняний період для поповнення корисних речовин в організмі, профілактики анемії, захворювань очей, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, тромбофлебіту і атеросклерозу. Регулярне вживання кураги нормалізує гормональний баланс, виводить поганий холестерин, запобігаючи виникненню інфаркту та інсульту, покращує загальний стан хворих діабетом, порушенням роботи щитовидної залози і нирок.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Культура | Абрикос |
Тип | Фасовані |
Вага | 1000 г |
Користувацькі характеристики | |
Тип продукції | в'ялений |
- Ціна: 120 грн/кг